Utilizarea produselor din cauciuc în mediul de producţie industrial

276
Utilizarea produselor din cauciuc în mediul de producţie industrial

Multe firme au decis să aleagă covoare din cauciuc de calitate de la producători locali pentru firma lor datorită numărului important de avantaje și proprietăți pe care acest materiale le prezintă.

Cauciucul este o materie primă excelentă de utilizat în producția de covorașe industriale pentru a asigura protecția și siguranța podelelor. Covoarele industriale din cauciuc joacă un rol important în sectorul tehnic și comercial, deoarece sunt ușor de curățat, sunt impermeabile și antiderapante și oferă garanție de siguranță și igienă.

Covoarele din cauciuc sunt destinate utilizării profesionale în multe domenii. Acestea sunt disponibile în mai multe culori și în mai multe dimensiuni. Ele pot acoperi cu succes pardoselile din spații de joacă, aeroporturi, holuri, bucătării, magazine, garaje, birouri, săli de sport, ateliere, grajduri, vehicule, fabrici, uzine, etc. Covoarele sunt foarte durabile, rezistente la uleiuri, grăsimi și substanțe chimice de uz casnic. Deoarece stratul superior al podelei din cauciuc este anti-derapant, acesta reduce riscul de alunecare, chiar și pe cauciucul umed sau gras.

Proprietăţi covoare cauciuc:

REZISTENŢĂ MARE: Covoarele din cauciuc sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, durata de viață îndelungată, rezistența la arsuri sau scurgeri de substanțe chimice cu care se lucrează. De asemenea, sunt rezistente la uzura zilnică.

MENTENANŢĂ UŞOARĂ: Dacă îți place ca pardoseala să fie mereu curată, ține cont de faptul că, covoarele din cauciuc sunt foarte ușor de curățat fiind și rezistente la apă. Pot fi curățate cuproduse uzuale de curățare dar poți lua în considerare în același timp și produse profesionale pentru  curățare care sunt speciale pentru acest tip de produs.

IMPERMEABILITATE: datorită densității ridicate nu există șanse de infiltrații de apă.

IZOLAŢIE FONICĂ: Așa cum am spus anterior, pot funcționa pentru diverse industrii precum săli de sport, locuri de joacă sau centre de sănătate. Covoarele din cauciuc sunt de asemenea renumite pentru că au proprietăți de absorbție a sunetului.

PRODUS RECICLABIL 100%: dacă deții covoare din cauciucvechi și te gândești să le înlocuiești, nu trebuie să te gândești să le arunci la gunoi. Poți recicla covoarele din cauciuc pentru a ajuta mediul înconjurător.

CONFORT: În general, pardoselile din cauciuc sunt folosite în locuri în care oamenii trebuie să petreacă mult timp în picioare, precum: laboratoare, centre de sănătate, fabrici, etc. Cauciucul oferă confort și rezistență mai mare.

Covoarele de cauciuc sunt destul de moi la atingere. Acest lucru poate fi important pentru a ajuta la ameliorarea oboselii asociate cu statul în picioare sau mersul pe jos pentru perioade lungi de timp, făcându-le o alegere populară pentru pardoselile din magazine și pentru acele industrii care doresc să ofere mai mult confort angajaților care trebuie să stea ore în șir în picioare.

În gama bogată de covoare din cauciuc de la ForcePlast vei găsi o selecție de produse înalt calitative precum covoare cauciucate antiderapante, covoare cauciucate antistatice, covoare cauciucate antistatice și ignifuge, covoare cauciucate din burete, covoare cauciucate electroizolante, covoare cauciucate electroizolante rezistente la produse petroliere, covoare cauciucate EPDM, covoare cauciucate NBR.  Aceste  articole sunt produse la role cu diferite lățimi și pot fi comandate la metru liniar.

Pe lângă acestea, gama lor de produse mai include: garnituri din cauciuc, benzi transportoare din cauciuc și benzi sintetice, role metalice pentru benzi transportoare, cauciucare tambur, razuri pentru lame de deszăpezire, preșuri antibacteriene, furtunuri și roți industriale, dale din cauciuc granulat și manșoane din cauciuc. Produsele pot fi livrate oriunde în țară.

SC FORCE PLAST SRL produce o gamă largă de produse din cauciuc, benzi transportoare, role metalice pentru banda transportoare, diverse tipuri de garnituri din cauciuc etc.

Covoarele industriale din cauciuc sunt produse realizate din diferite amestecuri de cauciuc, utilizate pentru diverse aplicaţii industriale specifice. Covoarele din cauciuc sunt recomandate în medii de lucru unde este nevoie de o rezistență ridicată a materialelor la acțiuni mecanice sau la acţiunea substanţelor chimice, fiind rezistente la temperaturi ridicate sau radiaţii ultraviolete UV.

Covoarele cauciucate acoperă diverse suprafețe de lucru ca materiale de protecție la accidente (antialunecare, electroizolante, etc) sau cu rol de etanșare. În continuare vă vom prezenta câteva produse din cauciuc şi aplicaţiile lor.

Covoare din cauciuc antiderapante

Covoare din cauciuc antiderapante

Aceste covoraşe au suprafaţa special concepută cu buline antialunecare, pot fi de culoare negre sau gri, cu grosimea de 2 mm. Covoraşele din cauciuc au o rezistenţă termică pentru temperaturi cuprinse între -25 şi + 80 grade Celsius.

Utilizare: pentru aplicații în interior, care nu necesită particularități deosebite fizico-mecanice. Utilizate pentru acoperirea pardoselilor industriale și suprafețelor în general.

Covorul din cauciuc cu rol antistatic şi ingifug este proiectat pentru a permite descărcarea controlată a electricităţii operatorului postului de lucru. Pe spate este echipat cu ventuze ce au rol dublu:

  1. se lipesc de podea pentru a sta fix
  2. formează buzunare de aer ce creează un efect de amortizare maximă.

Toate cele 4 laturi ale covorului au muchii cu sistem anti-împiedicare cu rezitenţă bună în zone de trafic pietonal intens.
UTILIZARE: Pentru zone industriale și de birouri.

Covoarele din cauciuc sunt produse la role cu diferite lățimi și pot fi comandate la metru liniar.

banner forceplast