TIHAN – servicii de automatizare a porţilor de acces şi a uşilor de garaj

218
TIHAN - servicii de automatizare a porţilor de acces şi a uşilor de garaj

TIHAN este o firmă cu experienţă în vânzarea şi montajul sistemelor automatizate pentru porţile de acces ce oferă o multitudine de soluţii potrivite în funcţie de specificul fiecărui caz. Firma asigură montaj în judeţele Iaşi, Suceava, Bacău, Botoşani şi Neamţ pentru sisteme de automatizare porţi, uşi de garaj rezidenţiale şi industriale, bariere automate şi sisteme de parking management.

Proiectarea soluţiei potrivite pentru automatizarea porţilor se face în primul rând în funcţie de greutatea acestora. Este foarte important ca acest aspect să fie evaluat încă de la început pentru a nu exista ulterior deficienţe de funcţionare a sistemului.

În ziua de azi există soluţii la îndemână, cu preţuri avantajoase şi uşor de instalat pentru automatizarea porţilor de acces auto cu telecomandă astfel încât prin simpla apăsare a unui buton să avem acces în parcarea proprie a locuinţei noastre.

Sistemul de automatizare se alege în funcţie de tipul porţilor de acces: batante sau culisante. Alimentarea se realizează de la reţeaua electrică, însă posibil să fi apărut şi anumite soluţii cu alimentare prin panouri solare, astfel încât să nu mai fie necesară conectarea la reţea şi rezolvând astfel mai multe probleme, de la tragerea cablului de legătură până la economisirea de energie, deşi consumul nu este unul ridicat.

Pentru instalarea sistemului de automatizare a porţilor se poate apela la o firmă specializată sau se poate face în regie proprie, ca să zicem aşa, operaţiunea necesitând un minim de cunoştinţe tehnice şi o anumită îndemânare în utilizarea instrumentelor specifice instalărilor, precum şurubelniţa electrică şi alte astfel de dispozitive.

Automatizările pentru porţi batante oferă un confort deosebit eliminând efortul uman, funcţionând doar prin apăsarea unui simplu buton.

Automatizările porţilor culisante pot funcţiona pentru diferite mărimi ale porţilor, greutăţi şi condiţii de mediu, chiar şi pentru automatizarea unor porţi cu o deschidere de până la 15 m şi greutatea de 3000 kg, fiind disponibile atât pentru mediul rezidenţial cât şi pentru cel industrial.

Soluţiile de automatizare a porţilor sunt potrivite pentru instituţiile publice, agenţii economici care doresc să controleze şi să limiteze accesul public în incinta spaţiului privat şi pentru locuinţele rezidenţiale care doresc un plus de confort şi siguranţă.

Sistemul are componente care se montează discret pe structura porţilor, la interiorul acestora, astfel încât să nu impacteze foarte mult în mod negativ design-ul arhitectural al construcţiei gardului.

Timpul de deschidere/închidere a porţilor este de câteva secunde, pe lângă telecomanda care acţionează de la o distanţă relativ scurtă  existând şi aplicaţii de smartphone care realizează comanda sistemului de la distanţă prin intermediul internetului.

Trebuie să vă consultaţi încă de la început cu firma care vă vinde sistemul şi să precizaţi toate aceste aspecte astfel încât soluţia achiziţionată să fie conformă cu aşteptările dumneavoastră referitoare la confort, funcţionalitate, siguranţă şi preţ.

Documentaţi-vă temeinic înainte de achiziţia sistemului şi fiţi la curent cu părerile altor utilizatori care au trecut deja prin această operaţiuni şi pot aduce un feedback grozav de util pe forumurile de discuţii, bloguri sau social media.

Specialiştii TIHAN vă asigură consultanţa tehnică necesară luării celei mai bune decizii, asigură montaj / instalare şi asistenţă ulterioară [e toată durata de utilizare a instalaţiei. Mai multe detalii pe https://www.tihan.ro/automatizari-porti.php