Producător ferestre şi uşi interior/exterior din lemn stratificat

222
Producător ferestre şi uşi interiorexterior din lemn stratificat

Alegerea ferestrelor din lemn pentru a le înlocui pe cele  vechi sau pentru a amenaja o construcție nouă este garanția dobândirii unor materiale performante în ceea ce privește rezistența și izolarea, însă această decizie se poate lua și pentru latura lor estetică care se adaptează atât stilurilor de case clasice cât și contemporane. Fereastra din lemn aduce incontestabil o notă de farmec casei tale.

Ferestrele din lemn au capacitatea de a se adapta tuturor tipurilor de lucrări, fie renovări de locuințe sau construcții noi, la toate stilurile și formele de deschideri. Pot fi realizate din specii de lemn de calitate superioară și foarte estetice, precum stejarul de exemplu.

Trebuie spus că aceste ferestre din lemn au multiple avantaje care le asigură o poziție dominantă pe piață în ultimele decenii.

Ferestrele din lemn stratificat sunt printre cele mai eficiente. Sunt într-adevăr foarte eficiente în ceea ce privește termoizolația, cât și izolarea fonică, mai ales când sunt dotate cu geam dublu sau triplu tip termopan. Prin urmare, ele sunt sinonime cu economii importante. Specii precum stejarul nu necesită tratament prealabil, în timp ce altele, mai puțin robuste, necesită tratamente fungicide și insecticide sau menite să le facă hidrofuge.

Dacă speciile de lemn folosite la realizarea ferestrelor provin din păduri prietenoase cu mediul, lemnul este considerat un material durabil și ecologic. Acest aspect este un argument care îi atrage pe cei care fac parte din proiecte de construcții sau renovare în conformitate cu problemele actuale de mediu.

Cu un material nobil și autentic precum lemnul, ferestrele dau cu siguranță un caracter și un aspect cald casei. Pe de altă parte, lemnul se potrivește în toate stilurile de construcție, fiind disponibil într-o gamă foarte largă de forme, detalii și culori posibile.

Pentru a asigura o durată lungă de viață și o funcționare lină, este necesar să se întrețină în mod regulat suprafața ramelor. Frecvența întreținerii depinde de mai multe lucruri. Cel mai important este lemnul, apoi protejarea lui cu lac sau vopsea. Cu cât lemnul este mai greu și mai dens, cu atât este mai rezistent la razele UV, ciuperci și insecte. Pentru o îmbătrânire armonioasă, lemnul trebuie vopsit la fiecare 2 ani și lăcuit la fiecare 3 ani.

În concluzie, ferestrele din lemn stratificat sunt produse rezistente de o calitate constantă și garantate mulți ani.

Uşa de exterior la o casă este foarte importantă deoarece este primul element decorativ cu care intră efectiv în contact vizitatorii locuinţei. Atunci când ne dorim şi ne permitem să utilizăm materiale de cea mai bună calitate, care să impresioneze, uşile de exterior din lemn masiv sunt soluţia corectă.

Dingotrans este o fabrică cu tradiţie în România în producţia uşilor de exterior din lemn de stejar masiv, precum şi a uşilor de interior sau a tâmplăriei din lemn stratificat cu geam termopan. Stejarul masiv este o expresie a puterii și în același timp a căldurii. Nu întâmplător, stejarul a fost un simbol al rezistenței, fiind foarte apreciaţi şi impunători stejarii seculari descoperiţi în diferite părţi ale ţării noastre sau prin alte ţări.

O ușă de exterior din lemn se remarcă prin aspectul său, dar și prin proprietățile excelente. Lemnul oferă valori de izolare termică foarte bune iar de-a lungul timpului s-a dovedit a fi un material viu care favorizează schimbul de aer. Lemnul masiv de stejar este un material foarte modern, care nu îşi pierde din farmec sau frumuseţe o dată cu trecerea anilor.

Dacă ești în căutarea unor uși de exterior care să ofere locuinței tale un aspect cald si autentic, Dingotrans SRL din județul Bacău este alegerea ideală. Dingotrans prelucrează stejarul pentru a produce produse din calitate de lemn masiv. Din punct de vedere stilistic, aceste uși sunt ideale pentru locuințele care au un caracter rustic, dar se pot utiliza și în construcții mai moderne, oferind o notă caldă printre linii și materiale sobre. Mai mult, lemnul este întotdeauna unic; nu există două piese identice. Optând pentru o ușă de intrare din lemn stratificat de stejar, optezi pentru o intrare care poate atrage atenția ca nimeni alta.

usi de exterior din lemn

Ușile de exterior din lemn Dingotrans nu numai că arată frumos și plăcut, dar sunt și un bun izolator. Prin natura sa, lemnul are o valoare ridicată de izolare care previne punțile termice și atenuează zgomotele deranjante. Astfel, ușile Dingotrans oferă un confort de locuit mai mare. Datorită finisajelor de înaltă calitate, ușile sunt foarte ușor de întreținut.

La Dingotrans vei găsi o gamă largă de uși exterioare din lemn masiv, în diverse culori și modele posibile, care se potriveșc cu orice tip de locuință fiind ușor de personalizat.Pe lângă ele, compania produce cu succes și alte produse din lemn stratificat precum: uși de interior din lemn, ferestre din lemn, scări de lemn, balcoane din lemn, produse de bricolaj.

Uşile sunt produse în fabrica din Tîrgu Ocna, județul Bacău şi pot fi livrate oriunde în România sau străinătate. Consultanţii de vânzări Dingotrans răspund cu promptitudine tuturor solicitărilor şi asigură consultanţă gratuită, oferind răspunsuri rapide la întrebările celor interesaţi.

usi de interior din lemn