Gardurile metalice, cea mai nouă tendinţă în amenajările exterioare perimetrale

294
Gardurile metalice, cea mai nouă tendinţă în amenajările exterioare perimetrale

Amenajările exterioare sunt într-o dinamică extraordinară, abundenţa de modele şi materiale oferind inovaţiei suport pentru soluţii cu adevărat excelente de amenajare a spaţiilor perimetrale ce înconjoară locuinţele moderne.

Gardul este primul lucru pe care îl vezi înainte de a descoperi o casă. Este mai presus de toate ceea ce păstrează intimitatea și securizează casa. Pe cât de util, pe atât de decorativ, poate fi din lemn, PVC, fier forjat, metal, oțel zincat, aluminiu sau poate fi chiar vegetal.

Îngrădirea terenului nu este o obligație, dar poate avea multe avantaje. Un gard face posibilă delimitarea unui loc sau marcarea unui pasaj. De asemenea, are și alte avantaje la fel de valoroase, cum ar fi protejarea de privirile indiscrete ale vecinilor și trecătorilor.

Un alt punct foarte important este siguranța. Un gard permite copiilor tăi să se joace în liniște în grădină. De asemenea, previne sau întârzie orice intruziune (umană sau animală) pe proprietatea ta. Este important să alegi gardul potrivit și să alegi un model rezistent, suficient de înalt, ușor de întreținut și a cărui estetică va însoți elegant stilul locuinței tale.

Gardul trebuie plasat în limitele terenului tău. Nu poți pătrunde pe terenul vecinului tău fără a-l anunța. Așa că nu uita să respecți distanțele. În cazul unui gard despărțitor, va trebui să ajungi la o înțelegere cu el și să planifici cu precizie metodele de realizare ale construcției.

gard metalic 01

Ce material să alegi pentru gardul tău?

Alegerea materialului potrivit este evident esențială. Există într-adevăr o multitudine de soluții. Materialele constructive ale gardurilor pot fi piatra, panourile din lemn, PVC, oțel zincat, material compozit, aluminiu, pot fi și naturale sau chiar din plasă simplă.

Este dificil să navighezi și să faci alegerea corectă. Pentru a face acest lucru, începe prin a defini care sunt nevoile tale (îți dorești un gard care să-ți securizeze terenul sau ceva foarte estetic pentru a-ți îmbunătăți casa), dar ia în vedere și bugetul tău.

La  final ține cont de faptul că un gard este supus în permanență intemperiilor și agresiunilor climatic, de aceea va fi necesară întreținerea lui cel puțin o dată pe an, mai ales dacă optezi pentru lemn sau fier forjat.

Un gard simplu de întreținut este gardul din șipcă metalică. Poți achiziționa șipci metalice, simplu, direct din magazinul www.ArmuraShop.ro. Aici, vei găsi șipci metalice din oțel zincat și prevopsit, cu grosimi diferite și o bogată paletă de culori care să se îmbine armonios cu proprietatea ta. Șipcile pot fi vopsite pe ambele părți sau doar pe o singură parte, au o lățime standard de 110 mm și lungimea cuprinsă între 300 mm și 2500 mm.

Produsele din acest magazin sunt produse de către Linda Steel SRL sub marca ARMURA®, producător și distribuitor de consumabile metalice pentru construcții și produse pentru îmbunătățirea locuinței.

ARMURA® se mândrește cu siguranța, capacitatea și standardul de prezentare a unității de producție și a echipamentelor instalate. Investiția continuă a companiei în instalații și echipamente, împreună cu capacitățile de proiectare și producție ale echipei de suport de inginerie, au asigurat că tehnologia de vârf este prezentă în toate facilitățile.

Acoperisuri si Garduri metalice asortate
Acoperisuri si Garduri metalice asortate

Realizarea unui gard metalic asortat cu acoperişul este o tendinţă actuală, descoperită în ultimul timp atât de proprietarii de case cât şi de furnizorii de materiale pentru acoperişuri şi pentru garduri.