CoramiMob – producător mobilă la comandă de calitate

75
CoramiMob - producător mobilă la comandă de calitate

Mobilarea unei locuinţe este o misiune dificilă şi implică asistenţa oferită de specialiştii în domeniu, fie că este vorba de un designer de interior, fie direct de un producător de mobilă la comandă. Pentru utilizarea eficientă la maxim a spaţiilor disponibile de cele mai multe ori mobila standard ce se găseşte în magazine nu este soluţia optimă, iar atunci este nevoie de realizarea de mobilier personalizat la comandă, pe dimensiunile exacte.

CoramiMob este un producător de mobilă Suceava la comandă pentru bucătărie, dormitor, living, hol, birou şi alte produse de mic mobilier. Firma îşi desfăşoară activitatea în municipiul Suceava şi localităţile învecinate precum Rădăuţi, Ipoteşti, Bosanci, Plopeni, Salcea, Dumbrăveni, Siret sau Gura Humorului.

Cu o vastă experienţă de peste 20 de ani în producţia de mobilier personalizat, cu un atelier propriu situat în localitatea Ipoteşti, la periferia Sucevei şi cu idei creative, această firmă este una de încredere deoarece a livrat cu seriozitate toate comenzile preluate.

CORAMI MOB SRL - locul I - 03 resize

Firma CoramiMob a fost recent premiată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava pentru merite deosebite şi seriozitate în tratarea clienţilor, lucru dovedit din plin şi de recenziile pozitive primite pe pagina de social media.

Clienţii mulţumiţi de colaborarea cu CoramiMob şi-au arătat recunoştinţa şi au lăsat recenzii pe pagina de Facebook CORAMI Mob mobilă la comandă Suceava:

Doina Horbaniuc: ” La început a fost o idee care a întâlnit omul cel mai pasionat de munca lui, un profesionist desăvârșit și un artist al mobilei, dl. Codruț. A rezultat o experiență dincolo de așteptări! A vizualizat mobila încă de la primele măsurători și schițe și a promis o bucătărie de vis! A ieșit mai mult decât atât, pentru că atunci când pasiunea, talentul și inteligența se întâlnesc într-un singur om, excelenta este posibilă.

Îi mulțumesc domnului Codruț pentru receptivitate, intuiție și consilierea pe care a oferit-o pe tot parcursul proiectului. Apreciez că a găsit mereu soluții la provocările, deloc puține, care au apărut, apreciez creativitatea și tot efortul depus și pentru părticica de suflet pe care a pus-o în bucătăria mea! Recomand din toată inima!

Alexandra Violeta Atănăsoaie: ” Seriozitate, disponibilitate maximă, punctualitate, dorința de a satisface nevoile clienților – acestea sunt cuvintele care îi descriu. Mulțumim!

Alexandra Maxim: ” Profesionalism?! e putin spus…..mega profesionalism, răbdare și nu in ultimul rand calitate! Mi-au fost depășite cu mult așteptările! Foarte mulțumită de finalul lucrării….recomand cu mare drag Corami Mob si nu in ultimul rand pe Codruț care se descurca exceptional in situatii neprevazute si care este un om de nota 1000!!! Super încântată!

Tatiana Moldovan: ” Promptitudine, seriozitate, execuție și montaj impecabil!! Totul la superlativ!!! Bravo dl Codruț. Bine ar fi să existe mai mulți ca D.voastră!! Recomand cu încredere această firmă!!! Nu veți regreta.

Cristina Sirbu: ” Promptitudine, profesionalism și multă răbdare dovedite la superlativ de către d-l Codruț.Lucrarea executata din materiale de calitate cu multă atenție și grijă față de client.Client mulțumit!Felicitări d-le Codruț atât d-voastră cât și întregii echipe!Mult succes în continuare în activitatea d-voastră vă doresc!Recomand cu încredere!

mobila suceava CoramiMob

Cu atât de multe înşelăciuni ce au avut loc în ultimii ani în domeniul furnizorilor de mobilă la comandă, cu oameni păcăliţi să plătească avansuri şi apoi rămaşi fără mobilă, devine foarte important să fim atenţi şi să analizăm furnizorii cu care colaborăm. Alegând CORAMI MOB SRL aveţi garanţia seriozităţii, aceasta este o firmă serioasă care realizează produse de calitate şi termene de livrare foarte mici.

Contactează astăzi CoramiMob şi solicită o ofertă pentru mobila care te interesează, cere detalii despre livrare şi termen de execuţie, orice alte informaţii le consideri importante şi vei vedea că specialiştii în mobilier de la CORAMI MOB te vor convinge cu claritatea răspunsurilor şi profesionalismul de care dau dovadă.

portofoliu mobila suceava

Vizionează portofoliul de lucrări şi decide-te asupra stilului mobilei, modern sau clasic, alege culoarea şi organizarea sertarelor şi a uşilor, iar acolo unde ai nelămuriri nu ezita să întrebi specialiştii în domeniu care îţi vor oferi idei creative şi deosebit de practice.