Best Distribution – partener de încredere pentru HoReCa

72
Best Distribution - partener de încredere pentru HoReCa

Afacerile din HoReCa sunt supuse unor presiuni constante permanente din partea clienţilor pentru a livra produse alimentare şi servicii conexe de cea mai bună calitate şi în cele mai bune condiţii. Pentru a-şi duce la bun sfârşit misiunea, hotelurile, pensiunile, restaurantele şi cafenelele din România au nevoie de parteneri de afaceri de încredere, pe care să se poată baza indiferent de fluctuaţiile pieţei şi a cererii de materiale, după cum foarte bine s-a dovedit pe perioada pandemiei Covid când s-a înregistrat o criză a dezinfectanţilor, a produselor de igienă personală de unică folosinţă şi a caserolelor pentru livrarea de mâncăruri gătite în sistem catering.

Best Distribution este o afacere dinamică cu o bună adaptabilitate la condiţiile pieţei, reuşin să se adapteze în permanenţă la cerinţele acesteia şi să furnizeze mereu produse de actualitate pentru afacerile din HoReCa. Oferta Best Distribution include o gamă bogată și variată de produse precum: role de hârtie, dispensere și dozatoare, produse de unică folosință pentru catering, produse profesionale curățenie, saci de menaj și coșuri gunoi, dezinfectant cloramină, săpun lichid și solid, detergenți industriali profesionali, produse hoteliere specifice, uscătoare mâini & păr, odorizanți și dezodorizanți.

Majoritatea produselor sunt livrate DIN STOC astfel încât timpii de livrare sunt foarte reduşi şi vă puteţi baza pe ei chiar în cele mai dificile situaţii, când vă sunt necesare anumite produse esenţiale de pe o zi pe alta.

Caserole termosudabile

Ca o tendință nouă și revoluţionară pe zona ambalajelor alimentare de pe piață, recipientele sigilabile termic sunt din ce în ce mai răspândite în bucătăriile, restaurantele și supermarketurile noastre.

Scopul principal al ambalării este păstrarea alimentelor curate și proaspete, asigurându-se gustul și calitatea lor pe timpul livrării, până în momentul în care vor fi servite. Acum, există un recipient personalizat sigilabil la căldură care se potrivește perfect tuturor cerințelor și anume caserola termosudabilă.

Masina termosudare caserole

Cei interesați, în special cei din mediul HoReCa care livrează preparate calde se pot aproviziona cu caserole termosudabile dar și cu mașini de sudat caserole din magazinul online ServeteleDeHartie.ro

Materialele din care sunt produse caserolele sunt ermetice, aerul nu poate intra sau ieși alimentele ambalate se mențin proaspete și calde. Au capace ermetice sigilabile la cald. Capacele care se etanșează la căldură sunt mai etanșe decât capacele din plastic.

Cum se folosesc caserolele termosudabile?

  1. Dacă ai o mașină de etanșare termică, o mașină de sudat caserolele, o poți porni pentru a o preîncălzi la 160-170 de grade Celsius.
  2. Pune alimentele în recipiente, nu peste înălțimea recipientelor.
  3. Dacă mâncarea conține lichid sau gem, asigură-te că nu se revarsă.
  4. Curăță marginea recipientului.
  5. Pune recipientele în formele mașinii de etanșare termică.
  6. Pornește mașina de sudare.

În magazinul online ServeteleDeHartie.ro deținut de Best Distribution sunt disponibile mai multe tipuri de caserole termosudabile care se vând la set, cu 1, 2 sau 3 compartimente. Temperaturile permise de aceste caserole sunt de la -10 grade CELSIUS la +120 grade CELSIUS.Toate caserolele termosudabile sunt de culoare neagră, fiind perfecte pentru unitățile de alimentație publică.

masina bokama termosudare caserole

Pe site este disponibilă mașina termosudare caserole Bokama, perfectă pentru a ambala mâncăruri preparate sau semipreparate, pentru un transport sigur. Aparatul este confecționat din inox, fiind ușor de utilizat, curățat și igienizat. Folia de acoperire a caserolelor se taie și se etanșează în același timp. Temperatura se setează electronic.